2310229140 Αγγελάκη 39, Θεσσαλονίκη
hero image
 
 
 
 
Μαργιούλα - Σιάρκου Χρυσούλα
Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος MD, MSc, PhD | Θεσσαλονίκη 


Η ιατρός κ. Χρυσούλα Μαργιούλα - Σιάρκου είναι ιατρός Χειρουργός Γυναικολόγος - Μαιευτήρας με μετεκπαίδευση στη Γυναικολογική Ογκολογία. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Α.Π.Θ. το 2009. 

Ολοκλήρωσε την εκπόνηση της διδακτορικής διατριβής της στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή το 2016 με βαθμό "Άριστα με διάκριση". 

Ολοκλήρωσε την ειδικότητά της στο ΓΝΘ Ιπποκράτειο και μετεκπαιδεύτηκε στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο Ιnstitut Bergonie, Βοrdeaux στη Γυναικολογική Ογκολογία, Ογκολογία Μαστού και Λαπαροσκόπηση.

Η κα Μαργιούλα - Σιάρκου έχει εκπονήσει άνω των 70 πλήρων δημοσιεύσεων σε ξενόγλωσσα ιατρικά περιοδικά και συνολικά άνω των 250 επιστημονικών έργων. 

Είναι συγγραφέας κεφαλαίων σε ξενόγλωσσα και ελληνικά ιατρικά συγγράμματα. Διαθέτει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Εξειδίκευσης στην Ιατρική Ερευνητική Μεθοδολογία και έχει λάβει πολλαπλές τιμητικές διακρίσεις και βραβεία σε διεθνή και ελληνικά ιατρικά συνέδρια. 

Διαθέτει εκτενές διδακτικό έργο σε προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. σε γνωστικά αντικείμενα Γυναικολογικής Ογκολογίας και Λαπαροσκόπησης καθώς και πολυετή συμμετοχή στην εκπαίδευση των προπτυχιακών φοιτητών της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  2310229140, 6934050784
 margioulasiarkouc@gmail.com